Design from Finland

Design from Finland

Design from Finland

Nurmijärvipuukolle on myönnetty Design from Finland merkin käyttöoikeus. 

Varmaan jokainen meistä on ollut ostaessaan tilanteessa, jossa on joutunut miettimään omia päätöksiään. Kannattaako ostaa juuri tämä vaihtoehto, onko minulla juuri nyt varaa tähän, onko tämä hyvä ja laadukas, onko tämä arvojeni mukainen?

Design Finland merkki kertoo tuotteen alkuperästä ja ostamalla tuotteen joka kantaa tätä merkkiä, voin luottaa siihen että tuet Suomalaista työtä.

Ostopäätöksen tekemiseen vaikuttaa aina monet asiat, niin järkiperäiset kuin tunneperäiset, sekä tarina. Tässä tarinassa on Suomalainen alku ja loppu. Osa näistä valintoihimme vaikuttavista tekijöistä kumpuaa arvomaailmastamme ja osa ulkoisista tekijöistä niin viiteryhmästä kuin tuotteen tai palvelun tuomasta arvosta ja arvostuksesta. Ulkoisiin tekijöihin voidaan laskea myös taloudellinen ostokyvykkyys tai inflaation ja hintojen nousu. 

Puukko on ollut Suomalaisessa kulttuurissa on tuhansia vuosia ja sitä on kannettu ylpeänä niin metsässä kuin juhlassa. Nurmijärvipuukosta löytyy useampaa mallia jotka löytyy verkkokaupasta Nurmijärvipuukko.